Glutensiz içli köfte yapımına 1 su bardağı pirincin üzerine su ekleyip iyice yumuşayana kadar haşlayarak başlayın.
Pirinç haşlandıktan sonra başka bir kapta pirincin üzerine mısır unu ya da irmik ilave edip karıştırın.
Aynı karışıma yumurta, baharat ve tuz ekleyin. Ardından glutensiz unu da ekleyerek karışımı yoğurun.
Elde ettiğiniz içli köfte hamurunu 1 saat boyunca dinlendirin.
Glutensiz içli köftenin iç harcı için bir tavada kıyma ve soğanı karıştırın.
Kıyma ve soğanın içine salça, baharat ve tuz ekleyip kavurun. Ardından soğumaya bırakın.
Dinlendirdiğiniz hamurdan limon büyüklüğünde parçalar alıp içine kıymalı harçtan doldurup hamuru iyice kapatın.
Derin bir kızartma tenceresinde yağ kızdırdıktan sonra glutensiz içli köfteleri kızartmaya başlayın.
Köftelerin her yönü altın rengine döndüğünde yağdan alıp servis edebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!