Glutensiz unu büyük bir kaseye alın.
Üzerine tüm malzemeleri ilave edin.
Ilık suyu yavaşça un karışımına ekleyin.
Zeytinyağını karışıma ilave edin ve tüm malzemeleri tıpkı glutensiz pide tarifinde olduğu gibi yumuşak bir hamur elde edene kadar iyice karıştırın.
Tüm malzemeler homojen bir kıvam aldığında elde ettiğiniz karışımdaki hava kabarcıklarını engellemek için hamuru tezgaha alın ve hafifçe un serperek yoğurmaya başlayın. Ne kadar iyi yoğurursanız hamurunuz o kadar sorunsuz şekilde pişecek ve yumuşak olacak.
Hamuru yoğurduktan sonra üzerini kapatıp 30 dakika kadar dinlendirin.
Hamur 30 dakikanın sonunda elastik bir yapıya sahip olmalı. Bu elastik kıvamı hamurun pişmeye hazır olduğunun işareti olarak kabul edebilirsiniz.
Pişirme adımına geçmeden önce hamuru eşit parçalara bölün ve her parçayı un serpilmiş tezgah üzerinde oklava yardımıyla açın. İnce bir lavaş elde etmeye çalışın.
Her bir hamur parçasını açtıktan sonra aralarına un serperek pişirmek için kenara ayırın.
Lavaşları pişirmeden önce tavanızı iyice ısıtın. Açtığınız lavaşları sıcak tavaya yerleştirin.
Hamurun her iki tarafını da güzelce kızarana kadar pişirin. Dilerseniz pişirdikten sonra üzerine bir miktar tereyağı sürebilirsiniz.